Duyurular ESC Proje Duyuruları

Proje Hakkında:

Gönüllüler bu proje kapsamında, Ukrayna’dan savaştan kaçan çocuklarla birlikte çalışacaklardır. Katılımcılar, Sınır Tanımayan Öğrenme Okulu’ndaki çocuklara destek olmak amacıyla atölye çalışmaları ve boş zaman etkinlikleri düzenleyeceklerdir.

Küçükler için el sanatları ve dans dersleri; daha büyükler için bilgisayar dersleri çocuklara destek olabilecek derslerden sadece birkaçıdır. Etkinlikler sabah 11’den akşam 4’e kadar planlanmaktadır ancak okul sonrası programlar da mümkündür.

Konaklama, Yemek ve Ulaşım:

Tüm gönüllüler Budapeşte’de bir pansiyonda konaklayacaklardır. Öğle yemeği kurumda verilecek olup, kahvaltı ve akşam yemeği tarafından karşılanmaktadır. Gönüllüler akşamları ve hafta sonları Budapeşte’yi ücretsiz keşfedeceklerdir.

Katılımcı Profili:

Küçük çocuklara ve gençlere eğitim vermek için empati duygusuna sahip, sabırlı ve deneyime sahip motive gönüllülerin projeye başvurması beklenmektedir. Gönüllüler, sözlü-sözsüz iletişimde iyi olmalı ve farklı yaş gruplarındaki çocuklarla iyi geçinmelidirler. Bu çalışma kampı özellikle çocuklarla ve mültecilerle çalışma deneyimi olan veya çalışmakla ilgilenen gönüllüler için uygundur. Gönüllülerin temel Ukraynaca veya Rusça dil bilgisine sahip olması ise bir avantajdır.

  • Proje Tarihleri: 09/03/2024 – 24/03/2024
  • Proje Yeri: Budapeşte, Macaristan

Detaylı bilgi için tıklayın!

Başvuru için tıklayın!

Not: YINFO’nun bu projede herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.