Bilgilendirme Yazıları Duyurular ESC Proje Duyuruları

 

Proje Hakkında 

comeINcola 6 projemiz için 3 gönüllü arıyoruz COME INcola EVS Valladolid – İspanya” yaklaşık Mart 2024’te başlayacak ve 12 ay sürecek bir ESC projesidir. İspanya’nın Valladolid kentinde gönüllülük ve dayanışma deneyimi yaşamak isteyen farklı ülkelerden 3 genç gönüllü için tasarlanmıştır. Fundacion Red Incola, genç gönüllülerin 2006 yılından bu yana desteklediğimiz göçmen aileler, mülteciler, genç göçmenler, evsizler ve diğer savunmasız grupların gerçekliğine yaklaşacakları Integral Welcome Center’daki faaliyetlere her gün katılma fırsatı sunuyor. Bu deneyim şunları içermektedir: – Eğitim destek faaliyetleri; gençlerin katılımının teşvik edilmesi, boş zaman ve serbest zaman faaliyetlerine ve kapsayıcı sporlara erişim – Eşitlik, kültürlerarası değişim ve personel deneyimlerini paylaştığımız alanlarda savunmasız durumdaki insanlara eşlik edin.

Konaklama, Yemek ve Ulaşım Düzenlemeleri

Aylık 330 € cep harçlığı ve yemek hibesi, diğer gönüllülerle ortak bir dairede ücretsiz konaklama. Sağlık sigortası, gidiş-dönüş için seyahat masrafları karşılanır (erasmus mesafe hesaplayıcısına göre tutar) Projenin ilk iki ayında İspanyolca kursu seçeneği

Faaliyet Sırasında Eğitim

Red Incola gönüllülere çok önem veriyor, çünkü onlar kuruluşumuzun lokomotifi. Onlarla birçok eğitim fırsatını paylaşıyor ve onlar için muhteşem eğitimler tasarlıyoruz.

Katılımcı Profili

Eğer – Diğer insanlarla ilgileniyorsanız ve sosyal olarak dahil olmak istiyorsanız – Açık fikirli ve dışa dönük bir insansanız ve bir yıl boyunca yabancı bir ülkede yaşamaya hazırsanız – Proaktifseniz – Avrupa değerlerini temsil ediyor ve yaşıyorsanız – temel İspanyolca bilgisine sahipseniz – 18 – 30 yaşları arasındaysanız Pozisyonumuza mükemmel bir şekilde uyabilirsiniz.

 

ÖNEMLİ: Başvurunuzu doğru bir şekilde ilerletebilmemiz için bu formu doldurabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 01/02/2024

Detaylı bilgi için Tıkla

Not: YINFO’nun bu projede herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.